Introduktion til Anchor kablet

Anchor kablet er et revolutionerende magnetisk kabel, der kommer med en 10 års garanti. Stålomridset omkring Anchor kablet gør kablet tæt på ubrydeligt. Se videoen længere nede på siden for et hurtigt overblik, ved at klikke her.

Bestil nu

Til alle dine enheder

Anchor kablet understøtter iOS, Android og USB-C opladning. Alle tre muligheder følger med kablet som standard til samme pris. Anchor er et magnetisk kabel, hvilket betyder at du kan skifte på få sekunder. Ud over alt dette, oplader Anchor desuden hurtigt din enhed med 2,4A fast charging.

Bestil nu

Det perfekte kabel

Anchor understøttes af en “Lifetime” -garanti. Garantien er en 10 års garanti, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at bryde stålet omkring laderen. Mange kabler er kendt for det faktum, at kablerne går i stykker i enderne, men med Anchor vil det ikke ske. Garantien støtter kun stålet omkring laderen og ikke de elektroniske komponenter.

Anchor er 1,2 meter langt, hvilket svarer til 4 fod. Anchor understøtter hurtig opladning og understøtter både iOS, Android og USB-C. Det betyder, at Anchor understøtter mange eller endda alle dine enheder.

Bestil nu

Køb dit Anchor kabel nu

Klik på “Bestil nu” for at blive taget direkte til siden, hvor du kan bestille dit helt eget Anchor kabel. Bestil før kl. 14.00 dagligt, og dit Anchor kabel sendes senest den næste dag!

Bestil nu