Mød Everlast Rocketbook

Everlast Rocketbook er den eneste notesbog, du har brug for! Tegn, scan, slet og gentag med Rocketbook-app’en og den medfølgende Frixion Kuglepen.

Bestil nu

Bedre for miljøet

Med Everlast Rocketbook kan du tage noter overalt. Brug de 32 sider igen og igen, ved blot at slette indholdet på siden ved hjælp af et vådt stykke papir. Siderne er lavet af polyester og er derfor også bedre for miljøet end normalt papir.

Bestil nu

Simpel og let at bruge

Med Everlast Rocketbook bliver hverdagen lettere. Du kan nemt tage noter og derefter sende dem direkte til din foretrukne destination på computeren ved hjælp af Rocketbook App’en.

Fremgangsmåden er simpel. Først installeres app’en via Google Play Store eller App Store på din smartphone. Her opretter du en bruger, og vælger hvad de syv forskellige symboler skal gøre. Når du så er færdig med at tegne eller skrive, streges symbolet over, som repræsenterer hvor siden skal sendes hen. Siden scannes, og ved hjælp af Rocketbook App’en er den på din foretrukne destination i løbet af få minutter.

Bestil nu

Køb din Everlast Rocketbook nu

Klik på “Bestil nu” for at blive taget direkte til siden, hvor du kan bestille din helt egen Everlast Rocketbook. Bestil inden klokken 14 på en hverdag, og din Everlast Rocketbook sendes samme dag!

Bestil nu