QLYX

QLYX er en helt ny smart mount. QLYX er utrolig effektiv og nem at have med at gøre. QLYX er designet til at gøre dit liv nemmere. Er du træt af at fumle med smart mounts, der ikke virker? QLYX er simpel og nem at bruge. QLYX bruger en stærk magnet til at holde din telefon, så din telefon ikke falder af under køreturen.

Bestil nu

QLYX gør dit liv nemmere

QLYX er designet for at gøre netop dit liv nemmere. QLYX er en simpel, men effektiv smart mount. Med QLYX medfølger en app, så du kan tilgå alt, hvad du skal bruge på en køretur, blot meget nemmere. På QLYX appen er der en masse widgets, som er meget hjælpsomme, når du er ude at køre. Heribland er der Google Maps, Spotify, vejrudsigt samt statistikker over din kørsel.

.

Bestil nu

Er du træt af din normale telefonholder?

Med moderne teknologi og en medfølgende app, er QLYX det sikre valg som din telefonholder. Der medfølger 5 magnetiske Q-plader, der er med til nemt at fastholde din mobil til QLYX, hvor de er i fem af de mest populære farver blandt mobiler. De er ultra tynde, og føles naturlige mens påsat.

QLYX kan parres gennem appen med både android og IOS telefoner, og appen er designet til bruge minimalt batteri fra din telefon. Din telefon kan også forbindes til andre Bluetooth-apparater, imens den er forbundet med QLYX. Derudover kan ét enkelt batteri vare op til 2 år, hvis man har et dagligt forbrug på 4 timer.

Bestil nu

Placering af QLYX

Der er uendelige muligheder, hvor du kan montere QLYX. Der medfølger en klemme til QLYX, så du nemt kan påmontere den på lige dén placering ved din bils aircondition, som du ønsker. Derudover medfølger der også en klæbepude, så du kan sætte QLYX på hvilken som helst overflade efter dit behov.

Bestil nu